973 476 200   

Español Catalan

Empresa

MAQUINARIA AGRÍCOLA SOLSONA, S.L.

QUI SOM?

Maquinària Agrícola Solsona, fundada per Antonio Solsona i Francesc Concabella, va iniciar les seves activitats comercials representant la marca New Holland el 1982. En aquell any, MaquiAgro, importador de New Holland, va valorar l'experiència d'aquest concessionari al món de la recol·lecció, on per la seva gran capacitat i professionalitat en postvenda, li va atorgar la concessió oficial per a la província de Lleida i la 'Franja d'Osca'.

Posteriorment també es va integrar com a concessionari oficial de Ford, oferint venda i servei complet en la gama de tractors.

Per fer un pas més en la qualitat del servei ofert als seus clients, l'any 1993 es van construir les actuals instal·lacions de Sanaüja, on es segueix oferint el millor servei gràcies a un equip tècnic format per persones amb una dilatada experiència en el sector i especialment en la recol·lecció, juntament amb l'ímpetu dels professionals que s'hi han anat incorporant al llarg d'aquests anys.

L'acord de distribució de la marca de sembradores GIL, ha permès a partir de l'any 2020 oferir als clients una gamma de productes de sembra, conreu i polvorització amb la millor garantia de qualitat i fiabilitat.

L'any 2022, Maquinària Agrícola Solsona obre una nova delegació a Fondarella per poder donar un servei més proper a tots els clients de la zona. Aquesta nova delegació, especialitzada en recol·lecció, segueix la mateixa missió de donar el millor servei i fer que les campanyes de recol·lecció siguin tan efectives com sigui possible per als seus clients.

Maquinària Agrícola Solsona és sinònim de recol·lecció. És l'empresa de maquinària agrícola que sempre ha tingut el focus en  tractors i recol·lecció, que juntament amb la marca líder en recol·lecció, New Holland, formen el millor aliat per afrontar una campanya amb èxit.

New Holland
Gil
Tenias